Mükemmelin Blogu 2015 Yılbaşı Çekilişi'ni Düzenliyor!

Mükemmelin Blogu 2015 yılına okuyucularına yılbaşı hediyesi kazandırarak giriyor! Tek yapmanız gereken aşağıdaki talimatları gerçekleştirmek. Talimatları gerçekleştirdikten sonra şansı sizlerin olacak.

Ödül:

HDMX Jam Classic Bluetooth Wireless Speaker






Özellikleri

*Büyük ses, küçük boyut
Boyutuna oranla inanılmaz ses kalitesi. 6.4 cm boyuyla ürettiği sese inanamayacaksınız.
*Tamamen kablosuz
Eşleştirmek çok kolay. 10 metre uzaklığa kadar kablosuz çalışır. Kablolar ve kordonlarla boğuşmaktan kurtulun.
*Tamamen evrensel
Tüm Bluetooth özellikli cihazlar ile çalışır: Akıllı telefonlar, tabletler ve dizüstü bilgisayarlar. Bluetooth özelliği olmayan cihazları bağlamak için 3,5mm "Line-in" bağlama noktası.
*Partiye hazır
Lityum-iyon şarjedilebilir pil ile 4 saate kadar kablosuz kullanım - pil satın almanız gerekmez.
*Boyutları: 7.11 x 7.11 x 6.35 cm

(Piyasa değeri 120 TL)

Çekiliş Hakkı Kazanmak İçin;

1. Her hangi bir "Mükemmelin Blogu" yazısının linkini Facebook* ve Twitter'da paylaşmak. Ayrıca yazının sonunda bulunan "+1" tuşuna basarak yazıyı +1'lemek.
*: Kontrol edilebilmesi için Facebook'ta "Herkese Açık" paylaşmanız gerekmektedir.

2. Facebook ve Twitter'da paylaştığın linkleri İsim ve Soyisim yazarak "mukemmelinblogu@gmail.com" a gönder, 1 çekiliş hakkı kazan.

Yukarıda işlemleri tekrarlayarak (her seferinde farklı yazıları paylaşmak şartıyla) daha fazla çekiliş hakkı kazanabilirsiniz.

3. Ayrıca aşağıdaki metni içeren yazıyı blogunuzda yayınladıktan sonra 1 çekiliş hakkı kazanmış olacaksınız. Eğer +2 çekiliş hakkı daha kazanmak isterseniz duyuru görseline ait kodları blogunuzun kenar çubuğuna (sidebar) ekleyebilirsiniz. Kumanda panelinize giriş yaptıktan sonra Yerleşim > Gadget Ekle > HTML/JavaScript yolunu takip ederek aşağıdaki kodları yapıştırın.

Metin;
Mükemmelin Blogu 2015 yılına ödüllü bir çekiliş düzenleyerek merhaba diyor. Büyük ödül HDMX Jam Classic Bluetooth Wireless Speaker!. Siz de bu hediyeye sahip olmak istiyorsanız katılım bilgilerine bu linkten ulaşabilirsiniz.

Duyuru görseline ait kod;
<a title="Ödüllü Çekiliş" href="http://mukemmelinblogu.blogspot.com.tr/2014/11/mukemmelin-blogundan-2015-yilbasi-cekilisini-duzenliyor.html" target="_blank"><img style="background-image: none; border-bottom: 0px; border-left: 0px; padding-left: 0px; padding-right: 0px; border-top: 0px; border-right: 0px; padding-top: 0px" border="0" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgbI05EOnUl_7iFGIJ7P8mTgoz4lwkNhBsgc95oqV8U_i-uhKeWBqjsrIyc-SB6NoB48R5xshTsD-PxXoY0LjZs8WiAj2NLaEkpGx8brYx6dAx5rQPOcMsPiaI0fHbuW4svcRhDaoo6D91U/s1600/125340396-2-jam_classic_bluetooth_kirmizi_hoparlor+(1).jpg" /></a>

Katılım Koşulları ve Kurallar;

1. Yaş sınırı yoktur.

2. Tüm Dünya'ya ücretsiz kargo. Kargo süresi Türkiye'de 3 gün, yurtdışına 10 - 15 gündür.

3. Çekiliş tarihinde kazanan talihli, paylaşımları silmişse hakkını kaybeder ve hakkı yedek listede bulunan talihli okuyucuya geçer.

4. Çekilişe katılanların listesi, çekiliş tarihinden 1 gün önce Mükemmelin Blogu'nun Twitter adresinden ve blogdan açıklanacaktır. Mükemmelin Blogunu Twitter'dan takip ederek yarışma hakkında güncel açıklamalara anında ulaşabilirsiniz. Takip etmek için burayı tıklayın.

5. Çekiliş web tabanlı bir uygulama olan random.org aracı ile yapılacak ve görsel olarak katılımcılarla paylaşılacaktır.

6. Ödül kazananlar haklarını satamaz, devredemez veya erteleyemez. Ayrıca ödül kazananlar ile 72 saat içerisinde irtibat kurulamazsa, hakları yedek talihli okuyucuya geçer.

7. Çekilişe Son Katılım Tarihi: 31 Ocak 2014 Saat:23:59
Çekiliş Tarihi: 01 Ocak 2015
Kazanan Talihli ve Yedek Talihlilerin Açıklanması: 02 Ocak 2015

Ödülün Elimizdeki Görüntüleri

 




İyi şanslar...

0 Yorum:

Yorum Gönder